Bemutatkozás

Nevem: Ablaka Erzsébet Hermina (BobyToo)

1982-ben születtem Lajosmizsén. Gyerekkoromtól kezdve éreztem, hogy egy kicsit más vagyok, mint a többi ember, de akkor még nem tudtam, hogy miért…
2012 környékén elkezdtem furcsa dolgokra felfigyelni magamon. Szívritmus zavar jellegű panaszaim voltak, szédüléssel összekötve, ekkor meg is ijedtem, hogy valami komoly egészségügyi bajom lehet. Orvoshoz fordultam, de nem találtak semmiféle rendellenességet, teljes mértékben tanácstalan voltam, hogy mi lehet ez a probléma.
Így elkezdtem nyomozni utána… Egy ismerősöm ajánlott valakit, aki foglalkozik spirituális dolgokkal, tehát elmentem hozzá. Ahol fény derült arra, hogy mi ez a szívritmus zavar jellegű érzés. Ekkor tudatosították bennem, hogy érzem a negatív „lényeket”. Megtanultam, hogyan kell tisztítani és valóban a tisztítások után elmúltak a kellemetlen érzések.
Egyre jobban belemélyedtem a spiritualitás világba, rengeteget olvastam, tapasztaltam és tanultam. Kis idő múlva arra lettem figyelmes, hogy rettenetesen éget a kezem, ekkor jöttem rá, hogy tudok gyógyítani. Elkezdtem fejlődni és sorban jöttek a dolgok maguktól és ráébredtem arra, hogy sokféle képességet kaptam az Égiektől.
Sajnos a spirituális világnak nem csak jó oldala van, ahhoz, hogy tanuljak, meg kellett tapasztalnom a rosszat is. Sikeresen megismerkedtem a negatív “lényekkel”. 🙂 Elég durva tapasztalásokban volt részem, kaptam a nyakamba hideget-meleget, mint például rosszullétek, mágiáztak rám, kötések, átok-rontás, démoni megszállásos próbálkozás, az egó “csapdájába” belekerültem, tehát konkrétan minden rosszon végigmentem, amin csak lehetett. Ez abból a szempontból volt jó, hogy megerősödtem és megtanultam milyen esetben, mi a teendőm.
Visszatérve a pozitívumokra, sokszor számomra is elképesztő és megdöbbenek, hogy mikre vagyok képes… Azt mondhatom, hogy általában sikeresek a kezeléseim, csupa pozitív visszajelzéseket kapok, amiket orvosilag igazolnak a “betegeim”. A továbbiakról olvashattok a Kezelések menüpont alatt.
Az anyagiakkal kapcsolatosan megoszlanak a vélemények a spirituális körökben, én úgy gondolom, hogy ezt a tudást Fentről kaptam ajándékba, amiért nagyon hálás vagyok és nem fogok a kezelésekért pénzt kérni. Tiszta szívemből segítek az embereken és ha már jobbá tudom tenni az életvitelüket, akkor az minden pénznél többet ér. 🙂 Viszont, ha valaki mindenképp ragaszkodna ahhoz, hogy ellenszolgáltatásért cserébe szeretné a segítségemet, nem zárkózok el tőle.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •