Ti gondolataitok…

Van lehetőség arra a weboldalon, hogy Ti is meg tudjátok osztani a gondolataitokat, inspirációkat az oldal látogatóival. Hozzászólásban küldjétek el az általatok megírt szövegeket, moderálás után engedélyezzük őket.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

11 Replies to “Ti gondolataitok…”

 1. Krisz

  Különleges emberek jelenléte az életünkben.
  Mindenki életében vannak különleges emberek akik így vagy úgy de jelen vannak a mindennapjainkban,és segítenek nekünk akár tudtukon kívül is. Különlegesnek nevezem őket, mert nem is igazán tettekkel vagy szavakkal teszik könnyebbé a dolgainkat hanem úgy hogy mi talán azt észre sem vesszük. Csak annyit tapasztalunk ebből hogy kicsit könnyebben érezzük magunkat, jobb a kedvünk és talán észre sem vesszük hogy mindezt egy valakinek köszönhetjük aki lehet akár mellettünk is de lehet egy barát, egy kedves ismerős, akár családtag is, a lényeg hogy segítsen. Közel egy éve nekem is lett pár ilyen “emberke” – de szerintem nyugodtan nevezhetem őket barátnak is – az életemben, akik megmutatták nekem hogy nem kell mindent mindig véresen komolyan venni, van kiút a bizonytalanságból is, és ha el is vagyunk keseredve a humor az sok mindenen átsegíthet. Vannak nekem is rosszabb napjaim amikor semminek nem látom nagyon értelmét de hála ezeknek az embereknek mostanság ilyen időszakomból egyre kevesebb van. Különleges emberek ők, hisz megtanítottak jó pár dologra köztük arra is hogy az életet minden formájában élni és becsülni kell. Köszönet nekik ezért….

 2. SunFighter

  Ne félj, ne kételkedj. Egy dolog lebegjen előtted, történjen minden úgy, ahogy a végkifejlet, az esz a legjobb mindenki számára. Ne félj, ne haragudj, ne légy dühös, mert az csak negatív energiát fejleszti, légy semleges, légy pozitív. Összpontosíts arra, hogy minden úgy jó, ahogy van. Mindennek meg van a miértje, minden úgy fog alkulni, hogy mindenkinek jó legyen, csak akard… Teremtsd meg magadnak…

 3. SunFighter

  Úgy érzed, hogy megingott a hited? Megnyugtatlak, amíg a választ keresed az adott kérdésre, addig a hited stabil és azt pont megerősíted!

 4. SunFighter

  Soha ne akarj megváltoztatni senkit. Az ő élete, viselkedési mintája a saját választása. Joga és lehetősége csak neki van ezen változtatni. A te dolgod csak annyi, hogy tükörként állítsd maga elé saját magát, hogy lássa azt, amin változtatnia kellene. Ő majd eldönti, hogyan értékelje, használja a kapott lehetőséget. De minden esetben fordítsd vissza a tükröt, hiszen Ő a te tükröd.

 5. SunFighter

  Soha ne nézz a világra mérgesen, mert Ő is haragudni fog rád!

 6. SunFighter

  Soha ne félj a magánytól, a magány megtanít, arra, hogy értékelni tudd azt a kevés mosolyt, szeretetet, amit ilyenkor kapsz, aztán eljön az idő, amikor már nem leszel magányos és az akkor kapott mosoly, szeretet a mennybe fog emelni.

 7. SunFighter

  Mindig köszönd meg a tegnapot, hogy holnap meg tudd köszönni a mai napot.

 8. SunFighter

  Semmi nem történik ok nélkül, mindennek meg van a miértje, minden, ami van Mi vonzzuk be, mind a negatívat, mind a pozitívat, minden, ami elmúlt, elmúlt, változtatni ne mtudunk rajta, a jövőnket a jelenünk határozza meg, mert a jövőt alakíthatjuk bevonzott történések szerint. A negatívok a tanulás, a pozitívumok a fejlődés, egyensúly, mert a fekete nincs fehér nélkül, negatív sincs pozitív nélkül, a mérleg nyelvét középre kell állítani, ezt kell megtanulni…

 9. SunFighter

  Állj a tükör elé és kívánj magadnak szeretetet, boldogságot. ahogy egyensúlyba kerülsz magaddal, abban a pillanatban vonzod magadhoz a többiek boldogságát, szeretetét. Kiegyensúlyozott leszel és kiegyensúlyozod a környezeted.

 10. SunFighter

  A legnagyobb ajándék, ha elfelejted az idő fogalmát, mert onnantól kezdve amit adsz az végtelen és időtlen.

 11. Woodoo

  Az élet csupa küzdelem. Még azok is küzdenek, akik “szerencsésnek” születtek.
  Ne félj a “harctól”, mert nem nyerhetsz, ha nem fogsz bele

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.