Inga tisztítása, használata

Az inga az egyik legrégebbi jóseszköz, amelyet napjainkban is előszeretettel használnak.

Az ingát mindig meg kell tisztítani használat előtt!!!

Mindenképp saját magunkra is kérjünk tisztítást, illetve arra a személyre is, akiről kérdezni szeretnénk! Az alábbi linkre kattintva megtekinthetitek!

Tisztítási módok:
– Langyos vízsugárral való tisztítás: langyos, folyó vízsugár alá tartjuk 1-2 percig kristályunkat, utána puha ruhával szárazra töröljük.
– Sóval történő tisztítás: figyeljünk arra, hogy csak törés, vagy repedésmentes kristályt tisztítsunk így, hiszen ha a só bekerül a repedésekbe, sebezhetővé teheti a kristályt. Elsősorban himalája, vagy tengeri só használatát ajánlom. A kristályt tegyük sós vízbe és hagyjuk ott 1-2 órára.
– Füstölővel való tisztítás: a kristályt 2-3 percre a felszálló füstbe tartjuk. A tisztításhoz való legjobb füstölők a Palo Santo és a tömjén.
– Energetikai tisztítás: az eddig említett módszerek mellett, szerintem ez az egyik leghatékonyabb tisztítási módszer. Vegyük a kristályt a jobb kezünkbe, hangolódjunk rá a kristályunkra és kérjük meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg. Végül köszönjük meg és legyünk hálásak a segítségért.

Lehet egyidejűleg több tisztítási módot is alkalmazni. Minden esetben lehet kérni pluszban Mihály arkangyal segítségét is.

Használata:
Vegyük a kezünkbe az ingát, majd kérjük, hogy mutasson egy igent, majd egy nemet. Ha egyértelmű válaszokat mutatott, utána tegyünk fel ellenőrző kérdéseket a múltba visszamenőleg (amik már megtörténtek), ez által visszaigazolást kaphatunk, hogy az ingánk megfelelően működik. Innentől lehet kérdezgetni és az inga a kilengéssel fogja mutatni a válaszokat. 🙂 Időnként érdemes beszúrni ellenőrző kérdéseket, hogy tényleg megfelelő válaszokat kapunk-e.

Ha valakiről szeretnénk kérdezni, fentebb már említettem, hogy érdemes előtte az illetőt is megtisztítani.
Tegyük fel a kérdést az ingának:
– kérdezhetek róla (név)? Ha nemleges választ kaptunk, akkor érdemes még tisztítást végezni a kérdezett személyen.
– tiszta választ kaptam róla (név)? Ha nemleges választ kaptunk, akkor érdemes még tisztítást végezni saját magunkon, a kérdezett személyen és az ingán is.