Angyalok

Az angyalok a Teremtő teremtményei, hírvivői, magasabb rendű szellemi lények az emberektől. Közreműködnek a Teremtő terveinek megvalósításában. Segítik az emberek mindennapjait, azt várják, hogy segítségül hívjuk őket. Minden angyal más és más szakterületre szakosodott.
Nem kell megjegyeznünk az angyalok neveit, gyűjtő neveket is használhatunk nyugodtan, mint pl. tisztító angyalok, csakra angyalai, karma angyalai stb. Bármire, ha szükségünk van, hívjuk a segítségüket, szívből kérjük azt, amit szeretnénk és mindig legyünk hálásak.

A legismertebb arkangyalok:

Ariel arkangyal: a Föld arkangyalának nevezik, aki a bolygónk megmentésén dolgozik. Őt hívjuk segítségül, ha kapcsolatba akarunk lépni a természettel és az állatokkal. Ő segít a földi és az anyagi szükségletek előteremtésében is.

Azrael arkangyal: a halál arkangyalának hívják, ő várja az embereket a fizikai halál pillanatában és átkíséri őket a fénybe. Őt kell segítségül hívnunk, hogy csillapítsa a gyász fájdalmait.

Chamuel arkangyal: az ő segítségét kell kérnünk, ha új szerelmet, új barátságot, új munkát, vagy valamilyen elveszett dolgot keresünk. Segít helyrehozni a magánéleti és munkahelyi kapcsolatokat is.

Gábriel arkangyal: szakterülete a fontos és világos üzenetek közvetítése, éppen ezért a hírvivők segítőjeként tartják számon, de minden szülői feladatban is hozzá érdemes fordulni.

Haniel arkangyal: hozzá akkor forduljunk, ha harmóniát, áldást, békességet szeretnénk az életünkbe, de ő az, aki segít az intuíciós és tisztánlátói képességek terén is, illetve a régi dolgok elengedésében.

Jeremiel arkangyal: ha spirituális szempontból megrekedtünk, ha elveszett a lelkesedésünk, akkor az ő segítségét kell kérni. Ő az, aki vigaszt nyújt és minden megbocsátással kapcsolatos kérdésben támaszt ad, aki segíti kialakítani a tisztánlátást.

Jophiel arkangyal: ő segít megtalálni az élet szépségeit, kitisztítja az érzelmeket, gondolatokat, de a tértisztításban is segít, a problémák elűzését is tőle kell kérni.

Metatron arkangyal:
a gyerekekkel való bármilyen probléma felmerülésekor kérhetjük a segítségét. A nagyon érzékeny embereket is ő támogatja. Az ő vezetését kell kérni, ha elindulunk a spiritualitás útján.

Mihály arkangyal: a védelem, a bátorság, a magabiztosság és a biztonság angyala. Útmutatás ad az életcéljainkkal kapcsolatban, bátorságot ad saját utunk folytatásához.

Rafael arkangyal:
az emberek és az állatok gyógyításáért felel, de ő ad útmutatást a gyógyítóknak is. Védelmet és biztonságot ad az utazóknak, de akkor is hozzá fordulhatunk, ha kapcsolatot akarunk teremteni lelki társunkkal.

Raguel arkangyal:
mindig hozzá kell fordulni, ha úgy érezzük, el akarnak nyomni bennünket, vagy manipulálnak bennünket. A viták vagy félreértések rendezésében is ő működik közre.

Raziel arkangyal: az univerzum titkainak megértésében segít, többek között a reinkarnációra való visszaemlékezés és a sebek gyógyítása miatt is lehet hozzá fordulni. Álomfejtésben is kérhetjük tanácsait.

Szandalphon arkangyal: feladata az imák fogadása és közvetítése a Teremtő és az emberek között, de útmutatást ad és segítséget nyújt a zenészek számára.

Uriel arkangyal: mennyei fénnyel árasztja ez a zavaró helyzeteket, így világít rá a problémákra. Ha tiszta gondolkodásra van szükségünk, kérjük az ő segítségét. A beszélgetések, ötletek, meglátások és jelenések értelmezésében, tanulás és vizsga során is ő segít.

Zadkiel arkangyal: segít a diákoknak a tesztek íráskor, de a fájdalmas emlékek gyógyításában, megbocsátáskor is hozzá fordulhatunk. Továbbá segít a küldetésünk megtalálásában.