Ikerláng, lélektárs

Ikerláng: mindenkinek csak egy ikerlángja van, ő a lelkünk másik fele, frekvenciaszámuk megegyezik. Az élet legnagyobb ajándéka, amit adhat egy embernek a Földön. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerláng, olyan mint mi. Tükörképet mutat nekünk, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságunkat, amit nem szeretünk. Addig nem is hoz össze minket a sors – vagy ha igen, akkor el is választ – , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnánk el valakitől, hogy elfogadjon, ha mi sem tudjuk saját magunkat elfogadni? És hogyan tudnánk elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint mi, ha saját magunkat nem szeretjük?
Ha fejlődünk, akkor őt is emeljük, ha rossz kedvünk van és negatívak vagyunk, akkor őt is lehúzzuk. Tehát legyünk mindig pozitívak!

Lélektárs: egymáshoz nagyon közel álló rokonlelkek. Lélektársa az embernek több is lehet, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy a Teremtő egyik tervét megvalósítsa.

Általam ajánlott ikerláng szerelem videók.