Gyógyító kód és a szeretetkód

Gyógyító kód:
Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy a sejtmemóriában minden eltárolódik, addig tudatosan, vagy tudattalanul befolyásolja az életünket. Azért van ez így, mert ott maradt a sejtszintű stressz, ez pedig gyengíti az immunrendszert és ezáltal, fogékonnyá válunk, a testi, lelki betegségekre. Ezt viszont, csak akkor lehet meggyógyítani, ha meggyógyítjuk az emlékeket, illetve azokat az energiamintázatokat, amiket az emlékek hagytak. Eltűnni nem fognak, emlékezni fogunk rájuk, de már nem lesznek hatással ránk. Ha eszünkbe jut az emlék, nem érzünk fájdalmat, dühöt, vagy bármilyen más negatív érzést. Így a szervezet újra képes felszabadítani az öngyógyító erőket és teljesen egészségessé válni. Számtalan területre alkalmazható a módszer, itt is lényeges a kitartás, és a folyamatosság. A kéztartások közben el tudjuk képzelni, hogy a kezünkből energia árad a testünkbe. Elképzelhető, hogy átmenetileg rosszabbodást tapasztalunk, de ez a gyógyulás jele. Végül a sikert úgyis érzékelni fogjuk.

A kezelés menete:
4 kéztartást foglal magában, melyet egy rövid ima előz meg.
Válasszunk ki egy problémát, betegséget, vagy traumatikus emléket, amelyet szeretnénk megoldani, meggyógyítani! Javasolt a legsúlyosabb, legzavaróbb problémát, illetve a legkorábbi emléket kiválasztani. Várhatóan egy hónapig szükséges egy témakör kezelésével foglalkozni. A módszer alkalmazásához minden nap 1-3 alkalommal 6 percig legyünk nyugodt, csendes helyen, ahol nem zavarhatnak meg.

A 4 gyógyító központ és kezelésük:
– az orr és a szemöldök vonalának találkozása, más néven a harmadik szem, a fejen belül az agyalapi mirigy és a tobozmirigy
– az ádámcsutka, illetve a pajzsmirigy
– az állkapcsok mindkét oldalon a fül alatt, illetve belül az amygdala, a hippocampus, és a gerincvelő
– a halántékok, illetve belül a két agyfélteke és a hipotalamusz

Mondjuk el az alábbi imát:
Kérem, hogy a(z)…………….. /problémám/-hoz kapcsolódó ismert és nem ismert negatív kép, egészségtelen meggyőződés, destruktív sejtmemória és az összes testi probléma kiderüljön, kinyíljon és meggyógyuljon azáltal, hogy megtölt a fény, az élet és a Teremtő szeretete. Azt is kérem, hogy ez a gyógyulás 100x, vagy még többször hatékonyabb legyen! Köszönöm!

Érintsük össze mindkét kezünkön az öt ujjunkat, mintha az ujjainkból fénysugarakat akarnánk egy pontba fókuszálni és irányítsuk mindkét kezünk ujjait az éppen kezelt gyógyítóközpont felé 5-7 cm távolságból. Ezután végezzük el a kezeléseket a négy gyógyító központon a fenti ábrák szerint, a megadott sorrendben. Egy központot 30 másodpercig kezeljünk és 6 percig tartson az egész kezelés. Ezalatt legalább egyszer mindegyik központot kezeljük. Közben egy, az adott problémát ellentételező pozitív állítást ismételjünk többször.

Szeretetkód:
Segít abban, hogy elérjük céljainkat és igazán jól érezzük magunkat és sikeres emberré válhassunk. Naponta egyszer 3 perc elindítja a javulást.

A 3 gyógyító központ és kezelésük:
– szív csakra
– homlok csakra
– korona csakra

Válasszunk ki egy problémát, majd mondjuk el az imát, nyugodtan lehet használni a gyógyító imát is hozzá. Helyezzük egymásra mindkét kezünket és tegyük a gyógyítóközpont felé. Ezután végezzük el a kezeléseket a három gyógyító központon a fenti ábrák szerint, a megadott sorrendben. Egy központot 1 percig kezeljünk és 3 percig tartson az egész kezelés. Ezalatt legalább egyszer mindegyik központot kezeljük. Közben egy, az adott problémát ellentételező pozitív állítást ismételjünk többször.

Érdemes a két kódot egyszerre használni ugyanarra a témára, döbbenetes hatást érnek el együtt.

Amikor nem magunkat, hanem egy embertársunkat gyógyítjuk a kódokkal, akkor a fenti imát úgy mondjuk, hogy a nevezett embertársunkat töltse be a Teremtő fénye, élete és szeretete.

Általam ajánlott gyógyító kód és a szeretetkód videó.