Negatív emberek kezelése

Minden emberben egyaránt meg van a jó és a rossz is. Az, hogy melyik utat válasszuk, csak és kizárólag saját magunkon múlik. Bármekkora hibát is követtünk el életünkben, mindig lehet változtatni.
A negatív emberekkel nem egyszerű az élet, főleg, ha családtagról van szó, de mindenre van megoldás. Semmiképp ne negatívan gondoljunk rá, vagy reagáljuk le, mert akkor belemegyünk a játékba. „Ha utat nyitsz a negatív embernek, azaz belemész a játékába, akkor tud energiát nyerni, de ha továbbra is pozitívan, szeretettel vagy felé, akkor nem, mert nem tud hozzád férni.”
A szeretet mindennél erősebb energia, megváltoztatható az emberek viselkedése felénk! Ha mi rendben vagyunk saját magunkkal, a világ is rendben lesz velünk. 🙂 Minden összefüggésben van mindennel!
A negatív emberekre szeretettel lehet hatni! Minden belőlünk indul ki, a mi hozzáállásunk kérdése. A másik ember, csak tükröt mutat felénk, tehát ha valami zavar minket, akkor magunkban kell keresni a hibát.
Ha egy idegen emberrel találkozunk, látjuk, vagy érezzük rajta, hogy valami nincs rendben nála, küldjünk felé szeretetet, őszintén, tisztán a szívünkből. Nem tudhatjuk, hogy milyen problémákkal küzd, nem látunk bele az életébe, viszont a szeretet küldésével segíthetünk neki, egyúttal megváltozik a hozzáállása is felénk. Ha családtagunkról, hozzánk közelálló emberről van szó és mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne legyen negatív, de ő mégis ezt az utat válassza, nem tudunk vele mit kezdeni, de meg tudjuk oldani a helyzetet, méghozzá saját magunkból! Szeretetet kell neki küldeni…
Nagyon egyszerű az egész, koncentráljunk az illetőre és a szívünket nyissuk meg, képzeljük el, hogy a szívünkből szeretet árad a másik fél felé. Önzetlenül, feltételek nélkül küldjük a szeretetet magunkból.
Elképzelhető, hogy hiába küldjük a szeretetet a negatív ember felé, valamiért mégsem változik a helyzet, továbbra is „zavar” minket a másik fél gondolkodása, viselkedése. Ekkor a hiba magunkban keresendő! Valószínű, hogy előző életbeli, vagy a mostani élet fájdalmai, problémái végett nem tudunk teljes szívvel nyitni felé. Ezzel sincs gond. Ebben az esetben érdemes oldani a dolgokat az illetővel, illetve a problémával kapcsolatosan, mind előző életben, mind a mostani életben, addig, míg meg nem szűnik a probléma teljesen magunkban és feltétel nélkül tudjuk küldeni felé a szeretetet.