Oldások, kezelések, tisztítások, gyógyítás

Nagyon fontos a hitünk, tudatosítsuk magunkban azt, hogyha kérünk, megkapjuk a kellő segítséget Fentről.
Az Égiek alig várják, hogy segíthessenek nekünk. 🙂 De ahhoz, hogy az ember változzon, ne kívülről várja el a megoldást, hanem saját magából induljon ki. Saját magunknak kell először eldöntenünk, hogy itt és most itt az ideje változtatni. A Teremtőnek van ideje bőven, de igazán akkor lesz boldog, ha végre megtaláljuk saját önmagunkat. A teljes tisztulás folyamata, fél év, év, de akár évekbe is beletelhet, attól függően, hogy mennyi mindent kell megoldanunk. Feltétlen legyünk türelmesek és kitartóak!

Első és legfontosabb dolog, hogy szívből kérjünk mindent és hálával köszönjük meg.

Akár napi szinten lehet kezelni magunkat, minden emberben ott a tudás, hisz a lelkünk a Teremtő egy része. Legyünk biztosak abban, hogy mi is képesek vagyunk rá, csak őszintén, szeretetből kérjünk. Nagyon fontos még a megbocsátás mindenkinek és saját magunknak is. A haragot és egyéb negatív dolgokat kapásból felejtsük el! Minden emberre szeretettel gondoljunk! Engedjük el a múltat, hisz azon már nem lehet változtatni, álljunk úgy hozzá, hogy minden én értem történt, hogy tanuljak belőle. Tudatosítsuk magunkban, hogy minden okkal történik és minden mindennel összefüggésben van. Bármilyen negatív gondolat eszünkbe jutna, azonnal gyűrjük le és pozitív érzéseket, gondolatokat erőltessük magunkba. Hogy mihamarabb elérhessük ezt az emelkedett tudatállapotot, mindenkivel akivel találkozunk az utcán, kívánjuk neki magunkban csupa jót (pl: jó egészséget, sok boldogságot, sok szerencsét, jó utat stb.). Ez a módszer nagyon hatásos, akár pár nap alatt eljuthatunk ide! A pozitív gondolkodás és a szeretet mindennél erősebb és csak emel minket.

Ha tisztelettudóan kérjük meg a dolgokat, az is jó, de ha szeretettel még inkább, hisz a szeretetnek érzelmi hatása is van.
Érdemes lefekvés előtt elindítani a kezeléseket, mikor nyugalmi állapotba kerülünk, akár egy meditálással összekötve, hisz ekkor tudunk kapcsolódni leginkább legbelső énünkhöz, a Teremtőhöz.

Tértisztítás (alkalmanként lehet kérni, de ahogy érezzük):
Általánosan:
Tisztelt Atyám! Tisztelt Jézus Krisztus! Tisztelt angyalok!
Szeretettel kérlek Benneteket, hogy tisztítsátok meg a házam minden negatív erőtől, zárjátok be és égessétek el az átjárókat, a házam minden pontját járja át a Szeretetetek és Fényetek.
Tisztelettel, köszönettel, áldással, hálával!

Angyalokkal:
Érdemes gyújtani egy fehér gyertyát.
Először a 4 elem angyalát kell kérni, Jézus Krisztust és a 7 fő arkangyalt, hogy csináljanak egy fordított tölcsérű tornádót, ezzel seperjék végig a házat. (Képzeljük is el, hogy ez megtörténik.)
Majd kérni kell a tűz angyalát, aki tisztító tűzzel átégeti a ház minden pontját, végül kérni kell a víz angyalát, aki tisztító vízzel átmossa a házat.
Miután készen van, lehet kérni a hűség angyalát Jézussal Krisztussal együtt, hogy szenteljék fel a házat. Fény lényeket is lehet kérni.

Átok, kötés, mágia, rontás levétel (alkalmanként lehet kérni, de ahogy érezzük):
Tisztelt Atyám! Tisztelt Jézus Krisztus! Tisztelt angyalok!
Tisztelettel és szeretettel kérlek Benneteket, hogy minden átok, rontás, kötés, vagy mágia, ami rajtam van, tisztítsátok le rólam, vágjatok le rólam mindent, tisztítástok ki az energetikai rendszeremből mindnek a lenyomatát.
Tisztelettel, köszönettel, áldással, hálával!

Negatív burok (csak akkor kérjük, ha tapasztaljuk):
Esetleg ha olyat érzünk, mintha lenne valami körülöttünk, ami lefog, akkor próbáljunk rájönni, hogy kitől eredhet a burok és semmi más teendőnk nincs, minthogy szeretettel gondolni az illető felé és magától feloszlik.

Magunk tisztítása (napi szinten kérhető, a későbbiek folyamán elég alkalmanként, de ahogy érezzük):
Tisztelt Teremtő! Tisztelt Jézus Krisztus! Tisztelt angyalok! Tisztelettel és szeretettel kérlek benneteket, hogy tisztítsatok meg testileg és lelkileg. Kérnélek Benneteket, hogy minden, ami bennem van, ami nem hozzám tartozik, tisztuljon ki belőlem, hogy csak és kizárólag saját magam lehessek.
Tisztelettel, köszönettel, áldással, hálával!

Karma oldás:
Szeretettel kérem a karma angyalait, az Égi segítőket, hogy oldjátok fel azon karmáimat, amiket fel lehet oldani.

Mindenkit, akit megbántottam akár szóval, akár cselekedettel, akár akarattal, vagy akaratlanul, segítetek feloldani. Utána mélyülj el magadban és tiszta szívvel kérd meg, hogy bocsássanak meg, ha megbántottad őket ebben az életeben, vagy bármelyik előző életben egyaránt. Tiszta megbánással, őszintén tedd meg.

Aztán mond, hogy Én is megbocsátok mindenkinek, aki engem bántott ebben az életben, vagy bármelyik előző életben egyaránt, akár szóval, akár cselekedettel, akár akarattal, vagy akaratlanul, és valóban éld át a megbocsájtást.

Végül bocsáss meg magadnak tiszta szívből ugyanúgy.

Akár lehet alkalmazni a “Hooponopono” technikát: Sajnálom, bocsáss meg, köszönöm szeretlek.

Blokkoldás:
Szeretettel kérem a blokkoldó angyalokat, hogy oldjátok fel bennem a blokkokat.

Tudati és tudatalatti tisztítás:
Szeretettel kérem a tisztító angyalokat, hogy tisztítsátok meg a tudati és tudatalatti szintjeimet.

Csakra tisztítás:
Szeretettel kérem a csakra angyalait, hogy tisztítsátok meg a csakráimat, az aurám összes rétegét és harmonizáljátok.

Szeretet energia:
Szeretettel kérem a szeretet angyalait, hogy töltsetek fel szeretet energiával.

Rezgésemelés:
Szeretettel kérem a rezgés angyalait, hogy emeljétek fel a rezgésszintem.

Gyógyítás (általában a fő problémára összpontosítsunk):
Szeretettel kérem a gyógyító angyalokat, hogy gyógyítsátok meg xy problémámat és a lelkemet is, illetve mindent, amit kell.
(Miután úgy érezzük nincs szükség tovább, arra az egy bizonyos probléma gyógyítására, esetleg rendeződött, ilyenkor át lehet térni másik problémára, amit tapasztaltunk az életünk folyamán.)

Végül hagyjuk, hogy az Égiek tegyék a dolgukat, mi csak kapcsoljunk ki teljesen és érezzük a megtisztulása útját. 🙂

Mikor úgy látjuk, hogy rendeződtek, tisztultak a dolgaink, akkor érdemes áttérni a reinkarnációs oldásra, nem kell kapkodni semmivel, ne legyen sok egyszerre…

Reinkarnációs oldás:
Szeretettel kérem az Atyát és az angyalokat, hogy vigyetek vissza abba az előző életbe, ahol xy problémám van (itt várunk egy picit és figyelünk saját magunkra). Miután látjuk, vagy érezzük, hogy „megérkeztünk”, akkor lehet kérni a továbbiakat… Tisztelt Atyám! Tisztelt angyalok! Szeretettel kérlek Benneteket, hogy oldjátok fel ezt az előző életet xy problémámmal kapcsolatosan, oldódjon egészen a jelen életemig, kérlek tisztítsátok ki az energetika rendszeremből mindnek a lenyomatát. Minden résztvevőtől bocsánatot kérek és ők is bocsássanak meg nekem és én is megbocsátok saját magamnak. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam ezt az előző életet és tanulhattam belőle.
Tisztelettel, köszönettel, áldással, hálával!
Végül lehet alkalmazni a „Hooponopono” technikát: Sajnálom, bocsáss meg, köszönöm szeretlek.

Nem feltétlen kell látnunk, hogy mik történtek előző életeinkben, de érezni biztosan fogjuk.

Miután úgy érezzük nincs szükség további reinkarnációs oldásra az adott problémánkkal kapcsolatosan, akkor ugyanezt az oldást kérjük meg a jelenlegi életünkre is.

Érdemes legelőször az egóval kapcsolatos problémákat oldani, majd a negatív családi mintákat, a többi tényleg a saját életünkben mutatkozik meg. 🙂

Előfordulhat, hogy „beragad” az oldás, ilyenkor nem kell megijedni, nem szabad rágörcsölni, érdemes valami jó ritmikus, dobolós spirituális zenét bekapcsolni és kérni kell az Atyát, hogy nyissa fel az összes csakránkat, hogy ki tudjon távozni a bent ragadt energia.

Minden egy folyamat, tehát azonnal ne várjunk „csodát”, minden oldásnak, kezelésnek, tisztításnak és gyógyításnak be kell érnie. Az is lehet, hogy pár nap alatt tapasztaljuk a változást, de az is lehet, hogy hetek, hónapok után jelentkezik.