Védelem

Minden embernek van egy természetes védelme, az aura, amit születésünkkor kaptunk a Teremtőtől. Az aura alakja átveszi az ember érzelmi megnyilvánulásait, ami ha bármilyen okból kifolyólag megbomlik, sebezhetőbbé válhatunk. Ezért törekedjünk arra, hogy kiegyensúlyozottak legyünk.

Fényarany, lila, illetve rózsaszín fény burkot képzeljünk el magunk köré, ami körbe fog és védelmez. 6-12 óránként meg kell erősíteni.

Lehet kérni a Teremtőtől is védelmet, először hálát adunk, majd kérjük meg, hogy védjen le minket a külső erőktől, rossz szellemektől, energiavámpíroktól. Végül köszönjük meg.

Angyali védelmet is kérhetünk, először hálát adunk, majd kérjük meg Mihály arkangyalt, hogy vegyen körbe minket és védelmezzen. Végül köszönjük meg.

Védelmi kristályt is teremthetünk, képzeljük el magunk elé, hogy megteremtődik egy védelmi és szeretet kristály, ezt elhelyezhetjük a lakásunk különböző pontjaira egyaránt.

Legyünk minél tudatosabbak, higgyünk és bízzunk a Teremtő végtelen szeretetében és védelmében, minél magasabb rezgésszinten vagyunk, annál kevésbé érhet minket meglepetés. 🙂