Védelem

Minden embernek van egy természetes védelme, az aura, amit születésünkkor kaptunk Istentől. Az aura alakja átveszi az ember érzelmi megnyilvánulásait, ami ha bármilyen okból kifolyólag megbomlik, sebezhetőbbé válhatunk. Ezért törekedjünk arra, hogy kiegyensúlyozottak legyünk.

Fényarany, lila, illetve rózsaszín fény burkot képzeljünk el magunk köré, ami körbe fog és védelmez. 6-12 óránként meg kell erősíteni.

Lehet kérni az Atyától is védelmet, kérjük meg, hogy védjen le minket a negatív lényektől /negatívoktól, negatív entitásoktól, emberitől, pokolbéliektől (ördögtől, démontól), energiavámpírtól, szellemtől, boszorkánytól/, illetve kérhetünk külön védelmet az átok, rontás, mágia, kötés ellen is. Végül köszönjük meg.

Angyali védelmet is kérhetünk, kérjük meg Mihály arkangyalt, hogy vegyen körbe minket és védelmezzen. Végül köszönjük meg.

Védelmi kristályt is teremthetünk, képzeljük el magunk elé, hogy megteremtődik egy védelmi és szeretet kristály, ezt elhelyezhetjük a lakásunk különböző pontjaira egyaránt.

Legyünk minél tudatosabbak, higgyünk és bízzunk Isten végtelen szeretetében és védelmében, minél magasabb rezgésszinten vagyunk, annál kevésbé érhet minket meglepetés. 🙂

  • 1
  •  
  •  
  •