Átok, kötés, mágia, rontás

Átok: bosszúból, gonosz indulatból fakadó szidalom, erős negatív energia, mely szerencsétlenséget, szenvedést, bűnhődést kíván egy adott személynek, ami kihathat az egész környezetére és generációkon keresztül öröklődhet.

Kötés: célja, hogy befolyásolja valaki szándékait, érzelmeit, vagy tetteit. Egy olyan erős kötelék, ami végett nem lehet szabadulni a másik féltől. Képtelenség a továbblépés a kapcsolatból, folyamatosan az ember fejében van a másik fél.

Mágia: a mágiát alkalmazó személy, a sötétség természetfeletti erőit idézi meg, komoly hatást gyakorol a világra, valamely kívánt hatás elérése érdekében. A szertartások során olyan erőket ébreszt fel, amelyek vagy önös célt szolgálnak, vagy akár egy másik személynek is ártanak. Nagyon kemény befolyással tud lenni az emberek életvitelére.

Rontás: az átoknál gyengébb hatású, de hasonlóan bosszúból, gonosz indulatból fakadó szidalom, mely szerencsétlenséget, szenvedést, bűnhődést kíván valakinek, viszont ebben az esetben, csak az adott személyre van hatással.

Érdemes ránézni, ha az alábbiakat tapasztalod:
– az életszakaszodon elakadtál
– lehangolt vagy, nem sikerülnek a dolgaid
– megmagyarázhatatlan jelenségek történnek körülötted
– problémákat tapasztalsz az élet különböző területein
– nem tudsz szabadulni valakitől